TIJDELIJK GESLOTEN


Over mij

Mijn naam is Tessa Fehling. In 2016 zat ik in mijn examenjaar van de MBO-opleiding verpleegkunde. Tijdens de laatste maanden van deze opleiding werd ik ziek en kwam ik na mijn diploma-uitreiking thuis te zitten. Door het vele thuis zijn had ik tijd om iets voor mijzelf te doen.

In 2017 maakten mijn broer en schoonzus bekend dat ze zouden gaan trouwen. Ze besloten de trouwerij klein te houden en er zou geen bruidstaart aanwezig zijn. Op dat moment dacht ik: "Hey, maar dat kan niet, ik zorg wel voor een bruidstaart". Zonder enige ervaring heb ik heel veel opgezocht op het internet. Hoe moest je precies een taart maken? Wat heb je hier voor nodig? Hierna heb ik de eerste bakspulletjes gekocht, en ben ik aan de slag gegaan! Mijn eerste taarten waren niet perfect, maar ik merkte dat ik het hele proces van een taart maken erg leuk vond. Omdat de trouwerij al vrij snel zou plaatsvinden ben ik thuis gaan oefenen met het maken van simpele taarten. 

12 december 2017 was de dag dat mijn broer en zijn vriendin gingen trouwen. In totaal ben ik ongeveer 18 uur bezig geweest. De taart was een 4-lagentaart met verschillende vullingen: een champagne vulling, bokkenpootjesvulling en een kokosvulling. Hier overheen heb ik de taart bekleed met fondant met daarbij een waterval van fondant roosjes! Verrassend genoeg ging dit erg goed en zag de taart er voor een eerste keer prima uit! Vanaf dat moment besloot ik dit vaker te gaan doen. Ik maakte taarten voor vrienden en familie om te oefenen en hierdoor werden de taarten steeds beter.

Nu, in maart 2019, heb ik besloten om naast mijn werk als verpleegkundige mijn eigen taarten- en cupcakebedrijf te beginnen vanuit huis. Ik vind het geweldig om voor mensen een gepersonaliseerde taart of cupcake te maken. Een taart speciaal voor jezelf is altijd leuk! Ik ben erg perfectionistisch en streef er naar om zo uniek mogelijk te zijn in mijn werk. Iedereen verdient een fantastische taart!

Kijk gerust rond op mijn site en mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag!                                              

                                                                                                               Met gebakken groet, Tessa!